Youtube Instagram

Nieuws

Fantasy Island Festival geannuleerd!

06 dec

EnglishDeutsch

Sinds 2008 hebben ruim honderdduizend bezoekers vanuit heel Europa kunnen genieten van de geweldige sfeer en de beste hardstyle & hardcore muziek op Fantasy Island Festival! En juist dankzij die sfeer is Fantasy Island de afgelopen 9 jaren uitgegroeid tot een waar begrip in Nederland en heeft het voor velen van jullie memorabele en epische herinneringen opgeleverd, zo ook voor ons!

Afgelopen jaar voerde Fantasy Island Festival het thema Dia de los Muertos, de bekende Mexicaanse feestdag waarop het leven van hen die er niet meer zijn wordt gevierd. Terugkijkend op deze prachtige editie blijkt nu dat dit thema een dubbele lading zal krijgen…., want met ongelofelijk veel pijn in ons hart moeten wij jullie helaas mededelen dat Fantasy Island Festival (voorlopig) stopt. En waarom?

Het is Fantasy Island de laatste jaren helaas niet gelukt om de mega groeispurt van Freshtival – dat op dezelfde locatie en in hetzelfde (Pinkster)weekend wordt georganiseerd – bij te benen. Hierdoor wordt het logistiek onhaalbaar om de kwaliteit en sfeer van Fantasy Island te blijven waarborgen. Simpel gezegd wordt het terrein met daarop de tenten en area’s gewoonweg te groot.

Fantasy Island verschuiven naar een andere moment? Ook dit hebben we natuurlijk overwogen maar dit is om praktische of agenda technische redenen onmogelijk.

Ondanks dit treurige nieuws, blijven we ons natuurlijk keihard inzetten voor de hardere stijlen. We zullen tijdens Freshtival een extra inspanning doen om de SUPERBASH hosting nog vetter te maken. HARDFEST zal grootser worden dan ooit en natuurlijk mag je verwachten dat na het ongekende succes van AIRFORCE Festival ook hier alles op alles wordt gezet om je verwachtingen zwaar te overtreffen.

We willen alle artiesten en partners bedanken, samen hebben we vanaf dag 1 alles gegeven en met velen van jullie zullen we dit altijd blijven doen.

Maar bovenal willen we deze gelegenheid gebruiken om jullie als bezoeker onze dankbaarheid te tonen. Jullie support, uitbundigheid, het keiharde losgaan en al die gelukkige gezichten hebben ervoor gezorgd dat iedere editie weer onvergetelijk was!

Let’s meet again very soon!

Absolutely Fresh

Terug naar het overzicht
Koop nu Tickets Zet in je Facebook agenda Inschrijven Nieuwsbrief
Official Aftermovie Fantasy Island Festival 2016 – Embrace the Afterlife

Official Aftermovie Fantasy Island Festival 2016 – Embrace the Afterlife

Lees meer
Foto’s Fantasy Island Festival 2016 online

Foto’s Fantasy Island Festival 2016 online

Lees meer